Tisp för att lösa problem med ljud och bild i Windows 7


Det är inte ovanligt med ljud och bild problem som krånglar i Windows 7. Särskilt om man ska koppla ihop datorn med andra apparater som en TV eller stereo.

PC för alla har skrivit en guide som hjälper dig som har problem med krånglande ljud och bild i Windows 7 där de ger smarta tips.

Här är tipsen från PC för alla:

Det som jag själv haft mest problem inom med Windows 7 är ljudproblem. När jag flyttar min laptop från skärmen som är inkopplad med HDMI (utan ljud) till att koppla in den på min hemmabioförstärkare med HDMI så kommer bild men inte något ljud. Ibland fungerar det att göra som man beskriver i Sida 3 att gå in i ljud enheter och aktivera HDMI ljud, men ofta räcker det inte utan enda lösningen blir att starta om datorn så kommer ljudet genom HDMI utgången. Det har hänt att ljudet även kommit direkt ur datorns högtalare när den varit inkopplad med HDMI till förstärkaren. Det kan uppstå en massa problem med ljudutgångar särskilt om man flyttar en dator mellan olika apparater.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>