Surfplattor och hybrider med Windows 8 är på gång!


Surfplattor eller tablets eller vad vi ska kalla dom med Windows 8 är på ingång. Sedan så kommer även laptops med Windows 8 som har touchskärm och som har avtagbart tangentbord eller skärm som går att vrida runt så kallade hybrider. De kallas hybrider eftersom de är en korsning mellan laptop och surfplatta.

Ett hett tips från coachen: Köp inte en dator med Windows 8 som inte har touchskärm. Känns lite bortkastat att köra Windows 8 utan touchskärm när operativsystemet är gjort för att fungera med touchskärm.

Är Windows 8 på tablet eller hybrid tablet framtiden? Jag har inte bestämt mig för vad jag tycker eftersom jag ännu inte testat hur det fungerar i verkligheten. På pappret ser det dock intressant ut eftersom jag gillar min iPad. Jag kommer troligen att köpa någon hybrid eller tablet i framtiden för att testa eftersom jag redan använder Android och iOS så vill jag jämföra vad Microsoft har att komma med på touch panel arenan som man kämpar på för att komma ifatt. Har Microsoft någon chans att komma i kapp? Kanske, kanske inte. Blir spännande att se hur de lyckas, men lätt kommer det inte att gå.

Läs mer:

Samsung ATIV Smart PC Pro XE700T1C

Cnet om Samsung ATIV Smart PC

Nya surfplattor med Windows 8

YouTube: New Samsung ATIV Smart PC Hybrid Tablet – S Note with Windows 8

Ativ Tab – surfplatta med Windows RT

Samsung Ativ Smart PC Pro

TechRadar Samsung Ativ

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>