Se på amerikansk tv gratis utan VPN tjänst


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med tjänsten Tunlr kan du se på TV från USA gratis utan att betala för en VPN tjänst eller använda en långsam gratis VPN tjänst. Du kan se på Hulu, CBS m.m som kräver att du bor i USA och har ett IP nummer från USA.  Tidigare kunde man även se på Netflix med Tunlr men det stödet finns inte längre kvar eftersom det tog för mycket bandbredd för Tunlr. För att använda tjänsten behöver du inte installera något program i din apparat. Tjänsten fungerar med de flesta operativsystem eftersom man ändrar på DNS adressen. (Normalt använder du den DNS address du får av din internetleverantör men själv använder jag Open DNS som jag lagt in DNS inställningar för i min router.)

Här finns instruktioner:

Man ska dock byta tillbaka DNS adressen när man inte behöver tunlr eftersom man får lägre surfprestanda och man drar onödig bandbredd från DNS servrarna. Därför har tunlr lagt in en fördröjning vid anrop av DNS servern så den svarar långsammare så det går långsammare att surfa och byta mellan olika webbsidor för att man det ska gå segt att använda derars DNS server för att surfa. Detta påverkar dock inte hastigheten på streamingen från de amerikanska TV tjänsterna eftersom man är på samma adress hela tiden utan det är när man byter sida som de lagt in en fördröjning.

För att enklare växla mellan Tunlr DNS adress och din egen DNS som du brukar använda har en användare skapat ett program (för Windows) som gör det åt dig: Tunlr DNS switcher by Niklas.

Ska du se på mycket amerikansk TV och vill skydda din integritet och ladda ner säkert och anonymt så är Strong VPN bra för då får du både och.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>