Se Champions league fotboll gratis på nätet (utan spelbolag)


Champions league sändningar på nätet (Live TV online streaming)

Vill du se matchen i Champions League mellan Barcelona och Inter(nazionale) men du har inte hunnit (eller velat) betala ett abonnemang på Viasat fotboll? Det går att se gratis på många ställen på nätet. Det finns spelbolag som sänder, men det är inte gratis även om de  säger det utan du måste registrera dig som kund och göra en insättning på ett spelkonto. Själva matchen betalar du inte för att titta på men du måste skaffa ett spelkonto. Det finns en del sajter som lägger upp matcherna som te.x.  Justin.tv eller http://www.ustream.tv men där är det ganska dålig kvalitet och ofta blir servrarna överbelastade när det är för många som tittar samtidigt så att det hackar ganska mycket om man har otur. Jag hoppas dock att Zlatan kommer att vara tillbaka i form och återhämtad från sin skada. Han har ju inte spelat många matcher men han brukar gå på inspiration (inte transpiration).

Använd programmet Sopcast för att se på gratis Champions league på nätet

Ett annat alternativ som jag testat som fungerar bättre är att ladda ner Sopcast som är ett klientprogram där användare kan skapa en egen server och lägga ut program på nätet. Fördelen med detta är att det använder P2p teknik som bittorrent även använder. Så ju fler som tittar desto bättre hastighet får man.

Sopcast laddar du ner här: Sopcast

För att hitta sändningar i Sopcast finns länkar på denna sidan: http://bit.ly/GYswbm

Det är också lagligt att se på webb tv på nätet. De som lägger ut programmet bryter dock mot upphovsrättslagar, så det ska du inte göra, aja baja. Senast kollade jag på Barcelona-Arsenal med Sopcast från en rysk tv kanal som någon lagt ut. Det var kanon kvalitet på bilden klart i klass med vanliga tv sändningar när jag tog fullskärm på min laptop, och det hackade och buffrade inte någon gång.

Länkar:

Sopcast tutorial hjälp att installera programmet.

Andra P2p klientprogram som man kan använda istället för Sopcast:

PPlive,

PPstream,

TUV,

UUSee

TVants

DN, DN, DN, DN, SvD, AB, AB, AB, AB, Fotbollskanalen,

2 comments to Se Champions league fotboll gratis på nätet (utan spelbolag)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>