Saknar du start menyn med Windows startknapp i Windows 8?


Har du Windows 8 eller har du testat Windows 8 och saknar startknappen, Windows start meny? Enligt många rykten så kommer det en Startknapp till Windows 8 i Windows 8.1 uppdateringen tillsammans med möjlighet att starta direkt till skrivbordet och inte Metro. Själv saknade jag startknappen i Windows 8 när jag testade det så jag laddade ner ett hack för att få tillbaka startknappen. Den enda förbättringen jag upplevde med Windows 8 är att det startar snabbare än Windows 7.  Att det inte finns några inställningar i kontrollpanelen för att få tillbaka startknappen för de som vill har nog kostat Microsoft många missade kunder till Windows 8. Att startknappen saknas är inte hela orsaken till att Windows 8 har sålt dåligt men det är nog en stor bidragande orsak tillsammans med ett fult och förvirrande Metro gränssnitt. Det är faktiskt rätt åt Microsoft att de gjort bort sig med Windows 8 så att Microsofts dominans och nästan monopol bryts. Säger bara Ballmers hån av iPhone. Högmod går före fall.

Läs mer:

Så får du en startknapp i Windows 8 – gratis

 IDG: Så trollar du fram Start-menyn i Windows 8

 

How to get the Start menu back in Windows 8: install the slick, free Pokki

http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/windows/3443572/how-get-start-menu-back-in-windows-8/#ixzz2RNYniVpD

Windows 8.1 set to bring back the Start button

iobit Startmenu 8

Start 8

 

1 comment to Saknar du start menyn med Windows startknapp i Windows 8?

  • DuckThe1

    Datoranvändare som inte kan vänja sig vid nya operativsystem har funnits i alla datortider.Själv hörde jag vilken kritik Windows Vista fick och ändå körde jag detta Vista system dagligen i sex år utan en enda ominstallation.Mycket gnäll over ibland ingenting som sagt var.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>