Så tittar du på amerikansk tv i Sverige gratis


hola filmer

Med ett plugin till din webbläsare kan du både få snabbare surf och få möjligheten ett se filmer från amerikansk webb tv från Hulu och Fox. På grund av rättighetsskäl från filmbolagen så är många kanaler i USA blockerade för alla som befinner sig utanför USAs gränser. Ett populärt sätt att komma runt detta är genom att använda någon anonymiserings tjäns som en VPN tjänst eller en Proxy server eller DNS tjänst. Till exempel DNS tjänsten Tunlr. Om man ska ha en bra VPN tjänst som Strong VPN, så kostar det pengar, men då får man en stabil uppkoppling med bra hastighet. Är man lite sniken så tittar man på olika gratisalternativ som fungerar mer eller mindre bra.

En gratistjänst för att kunna se på amerikanska tv kanaler gratis i Sverige är Hola! Hola är ett plugin till webbläsaren som använder P2P teknik för att snabba upp surfandet och ger dig tillgång till amerikanska sajter som:

  • Netflix.com (USA)
  • Hulu.com
  • Pandora.com
  • Fox.com
  • CBS.com
  • Itv.com

Och även Brittiska BBC Iplayer TV.

Hola finns i olika versioner anpassade för Windows, Mac och Android. Hola finns ännu inte för iOS men är på gång. Appen för Android ger ännu endast snabbare internet men ger inte tillgång till de amerikanska mediesajterna, vilket är på gång i en senare version. Hola plugin finns för Firefox och för Chrome.

Hola är helt gratis och innehåller ingen reklam. Vill du inte ha ett plugin i din webbläsare så finns det även ett fristående klientprogram:

Windows: Ladda ner

Apple: Ladda ner

Android: Ladda ner

 

Läs mer:

 Så enkelt får du tillgång till amerikanska tv-sajter

Unlock Hulu and BBC iPlayer in a click with Hola

Read more: http://www.smh.com.au/digital-life/computers/blogs/gadgets-on-the-go/unlock-hulu-and-bbc-iplayer-in-a-click-with-hola-20130124-2d8zu.html#ixzz2KyGQuWeT

 

 

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>