Så ser du helt lagligt på gratis webb-tv och Hulu från USA med de senaste serierna


broadcast_cable_logos

Uppdatering 2: Hulu fungerar med StrongVPN se även test av VPN tjänster för att se Hulu.

Uppdatering:

Amerikanska webb tv tjänsten Hulu blockerar proxyservrar och VPN-tjänster

Titta på amerikanska TV-serier direkt över nätet från USA, helt lagligt

Vill du se på de senaste amerikanska serierna direkt från USA så måste du ha ett Amerikanskt IP nummer. Men som tur är så kan du dölja ditt eget IP och fejka ett amerikanskt IP med en proxy server. Detta är helt lagligt, till skillnad från att ladda ner serierna från något fildelningsnätverk konstigt nog.

Populärast är Hulu som har många stora kanaler, (FOX, NBC Universal, MGM, Sony Pictures Television, and Warner Bros) och populära serier som Heroes, House, The Office, The Tonight show, Life, ER, Nip Tuck, Prison Break ……
Hulu har blivit så populär i USA att man har fått stå i kö för att komma med.

Prylportalen skriver om att för att se Hulu i Sverige behöver man gå till anchorfree.com och ladda ner Hotspot shield, ett gratisprogram som fejkar och döljer din IP adress så att Hulu tror att du har en amerikansk IP adress. Det funkar även att fejka en Engelsk IP för att få Spotify.

Du använder programmet Hotspot shield för att se Hulu i Sverige. Att använda Hulu med hotspot shield är mycket enkelt. Ladda ner programmet via länken ovan. Efter du har installerat kommer en sida komma upp där du trycker på “connect”. Sedan kommer det upp en sida med lite reklam men det är inget krav att klicka på. Därefter kommer alla sidor du startar, startas med Hotspot shield och alltså dölja din riktiga IP. Det går marginellt segare att surfa men nu kan du logga in på www.hulu.com och se vad du vill utan problem. Sedan finns en smidig liten ikon nere i det högra hörnet, där du kan stänga av programmet direkt när du har tittat färdigt på Hulu.

Andra program för att se Webb-TV

Det kommer hela tiden nya möjligheter att se på videoklipp och webb-tv.
Ett bra program som jag skrivit om är Livestation. Där registrerar du dig och laddar ner ett program. Det går även att se program i webbläsaren, men inte i fullskärm. Livestation är till för att se livesändningar av vanliga tv-program från hela världen. Deras partner kanaler har mycket bra bild och ljud: Partner channels: available in high quality, our partner channels currently include Al Jazeera English, BBC World, Bloomberg Television, C-SPAN, Deutsche Welle, euronews, France 24, ITN and Russia Today.

En annan spelare är Miro. Där är det mer olika feeds och klipp och inte så TV-inriktat.

Länkar:
http://www.euchannels.net/web/ramme.htm – streamar div kanaler. bla svt 1 svt 2, ZTV, norska, amerikanska , italienska , sport och barnprogram

För att se Italiensk fotboll gratis och övriga matcher på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har tillgång till en bredbandsuppkoppling. bet365 ställer inga spel- eller insättningskrav för att du ska kunna titta på matcherna.

http://tv-video.net/
Har varje avsnitt av Entourage, Family Guy, Grey’s Anatomy, House, The Office, Rome, and Weeds.
http://www.fancast.com/
Fancast är från Comcast, en av de största kabelbolagen i USA. Här kan du se tusentals avsnitt från tv-serier, tv klipp, långfilmer och trailer. Det är en mycket cool sajt som är värd att kolla in på.
http://www.channelchooser.com/
http://freetube.110mb.com/
På både ChannelChooser och Freetube kan du se live internet TV gratis i din webbläsare. Speciell hårdvara eller mjukvare eller abonnemang behövs inte för att se hundtratals kanaler. En huvudanledning till att använda sajterna är att båda streamar The Movie Channel, så du kan se vad som sänds på betal kabel kanaler utan att prenumerera. Obs att alla kanaler inte har alla program tillgängliga hela tiden, samt att det finns ”adult programming” som man kan stänga av med ”Adult filter”.

http://www.hulu.com/

http://www.jaman.com
http://www.joost.com/
http://www.justin.tv/
Justin.tv säger att de är ”the place for live video.” Här finns filmer, kanaler i mängder i olika kategorier som nyheter, sport, music, humor, m.m. Här kan man t.ex. se på Uefa Champions League live gratis, även om det är rätt kass kvalitet. Även på http://www.ustream.tv/ kan man se Uefa Champions League fotbollen.

Se Champions league fotboll gratis på nätet (utan spelbolag)

http://www.modernfeed.com/home/
http://moviefather.com/
http://movietvonline.com/
http://www.vid-stream.com/
http://xoxomovie.com/
http://beta.sling.com/
http://tvcorn.com/
Om du letar efter ett avsnitt till din favvo serie men inte kan hitta det på Hulu eller någon annan stans, försök med TVCorn.
http://www.veoh.com/
Tillsammans med studioproducerade Tv-shower och filmer har Veoh webb serier och tusentals videos. Här kan du även ladda upp ditt eget material. Detta är en av de bästa sajterna för videounderhållning på nätet.

http://www.watchtvsitcoms.com/movies.html

http://www.yidio.com/

http://beelinetv.com/
http://www.channelchooser.com/
http://freetube.110mb.com/
http://www.streamingthe.net/
http://wwitv.com/portal.htm

Söksajter för underhållning
Blinkx
Blinkx är en video sökmotor. Om du inte kan hitta det du söker, prova sök på Blinkx.

Joox
Joox är en sajt som samlar bokmärken för online videos. Divx krävs för att se program och filmer som Slumdog Millionaire, The Secret, and Bladerunner

SideReel
Är mer som en underhållnings guide än video sajt. Här kan du leta reda på rätt avsnitt du söker och om du kan hitta det på Hulu, vilket bolag som sänder eller iTunes och Amazon.

Bambuser: http://bambuser.com/ sänd live från din mobiltelefon.

Skrämselpropaganda från jurist utan koll: ”Du kan hamna i amerikanska register
AB: Följ favoritserierna på amerikanska sajter

7 comments to Så ser du helt lagligt på gratis webb-tv och Hulu från USA med de senaste serierna

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>