Så får du en gratis Spotify invite


Uppdatering: Nu är spotify gratis i Sverige utan invite; Spotify open

Skaffa Gratis Spotify konto utan Invite genom en Fransk proxy sida

Uppdatering: Nu kan man igen skaffa gratis Spotify konto i Frankrike, men då måste man ha ett franskt mobiltelefonnummer. Har du detta gå då till http://www.spotify.com/fr/products/free/ och skriv in ditt franska telefonnummer så får du ett SMS med en invite.

OBS! Instruktionerna nedan fungerar inte längre se ovan.

KLICKA HÄR för att komma till proxysidan  skriv i adressen: https://www.spotify.com/en/get-started/ dAnvänd sedan ett engelskt franskt postnummer. Franskt postnummer t.ex.  69002

Gå sedan in och ändra till ett svenskt konto enligt info nedan.

Logga sedan in på Spotify utan Proxy, (starta om webbläsare eller öppna nytt fönster) och ändra din profil till Sverige.

Om du använder ett franskt konto i Sverige blir ditt konto spärrat efter 14 dagar (eftersom man ska kunna använda Spotify på semester utanför sitt eget land i 14 dagar.)

(fungerar inte proxyn prova att klicka ur remove scripts eller testa en annan webbläsare som t.ex. Internet explorer) .

Proxysajt för Spotify invite

 • På Spotifys hemsida klickar du Get started, sedan behöver du bara fylla i ett riktigt postnummer som finns i England.

spotify11

spotify31

logga-in-pa-spotify1

Spotify lägger till en miljon låtar
Spotify breddar klassiskt utbud
SvD: Spotify satsar på klassisk musik


Installera Spotify på USB minne

Spela in musiken du lyssnar på på Spotify utan att hålla en mikrofon framför högtalarna ;-) Ladda ner Spotsave.

Fixing Spotify Login Issues, Once And For All

IDG: Program rippar musik på Spotify
Här finns ca 100 spotify invites per dag
IDG: En miljon använder Spotify
IDG: Spotify utan inbjudan – för britter
IDG: Test: 8 lagliga musiktjänster
Andra bloggar om: Spotify invites

Spotify tips: Så söker du bättre i Spotify

Spotify nära samarbete med Last.fm

Visa Spotify nu spelas på WordPress


289 comments to Så får du en gratis Spotify invite

 • isabel

  det gick inte att bli medlem, man måste typ bli medlem i proxidy :S

 • Sigge

  Nej Isabel, man behöver bara skapa ett Spotify konto när man kommit dit via en proxyserver som fejkar ditt IP så det ser ut som att din dator befinner sig i England. Se bilderna hur du gör.
  På denna sida: http://spotify.fleo.se/ som jag tipsar om ovan finns det ofta spotify invites.

 • blom

  Jag testade också göra ett spotify konto på detta sätt. Det går inte att skapa göra sista steget när man ska skapa sitt konto då den säger att man måste vara medlem på http://proxify.co.uk =(

 • Sigge

  Jag ska leta reda på en ny engelsk proxy för när en proxy blir populär så blockerar Spotify den. Jag hade en som funkade, men nu har Spotify lagt in en verifieringsruta där man skriver in tecken. Detta försvårar för proxies.

 • Sigge

  Nu har jag lagt in en ny proxy som fungerar. Jag har fixat konton åt isabel och blom som inte lyckades med den felaktiga Proxyn.

  När denna proxyn blir blockerad av Spotify, lägg en kommentar så letar jag reda på en ny proxy. Det finns många att välja mellan, men det verkar som att det måste vara en Proxy som använder Glype annars blir det Captcha payload error när man ska fylla i teckenverifiering längst ner.

 • blom

  Jag får tacka så väldigt mycket för Spotify. Jag hade det redan nerladdat då en kompis använde sitt konto hos mig förut. Jag loggade in och ändrade land till Sverige och mitt postnummer inne på ”Your account”. Är det något mer man måste göra för att det inte ska sluta funka om 14 dagar? Borde man ändra till rätt födelsedatum osv eller är det bara onödigt?
  Tack än en gång, det va riktigt schyst av dig att fixa konton. All respekt till dig! =)

 • Sigge

  Varsågod!
  Nej det räcker att ändra land till Sverige. De har lagt in det för att man ska kunna använda Spotify i 14 dagar på resa utanför sitt eget land. Jag vet inte om man måste ändra till svenskt postnummer, men det är säkrast att göra det.
  Behöver du fler Spotify konton till kompisar så är det bara att följa instruktionerna. Titta på sajter som delar ut invites, eller använd en proxy.

 • kimsan

  Finns det något konto över? Jag har inte lyckats med proxidy..

 • Sigge

  Du ska inte använda proxify längre den är blockad. Jag la in en ny proxy http://productpromotion.info, igår kväll och skapade två konton till familjen. Nu på morgonen så fungerar den inte längre. Gå in på förmiddagen på spotify.fleo.se så brukar det finnas invites. Dessa brukar vara slut framåt eftermiddagen, kvällen.
  Jag ska leta reda på en ny proxy och lägga upp den. I går hade jag många besökare som använde proxyn och då märker Spotify detta och blockar proxyn. Det är samma sak med folk som bor i länder där regimerna blockar facebook och liknande, de får hitta en ny proxy varje dag för att använda vissa sajter. Det finns en lista jag nämner i inlägget, sedan finns det ett program som jag använder som söker av nätet efter proxy servrar och kollar om de funkar. Ska skriva ett inlägg som förklarar detta med proxy servrar.

 • Sigge

  @kimsan
  Du har redan Spotify registrerat till din mejladress. Vill du ha fler Spotify konton kan du gå till proxysidan http://surf7.info och fixa så många du behöver tills proxyn blir blockad av Spotify, men då lägger jag ut en ny proxy på min blogg.
  Jag skapade nyss ett Spotify konto med http://surf7.info som proxy till mig själv, eftersom din mejladress redan var upptagen i Spotify.

 • Sigge

  Jag har bara fått kommentarer från de som inte fixar att skapa konton.
  Vore kul att få ett tack från de som blir hjälpta av mitt tips att använda en proxy server, eller är min instruktion så otydllig så att ingen klarar det?

 • ylva

  Hej. Fick en invite via spotify.fleo.se men råkade klicka bort den, sen kunde jag inte få en ny eftersom de då stod att jag redan fått en. Gick inte heller från min systers data, stod samma sak där. Kommer de alltid va så eller går de kanske redan imorgon? Försökte iaf att fixa de via ditt tips och de funkade perfekt:D. Har nu ändrat land och postnummer, måste jag göra nåt mer eller kommer jag nu ha detta kontot hela tiden utan att de försvinner? Och fungerar de på samma sätt som för dem som fått en invite? Känns nästan lite för enkelt om de bara är såhär:S Tack så jättemkt för tipset iaf. När jag först hörde och spotify verkade de omöjligt att skaffa men tack vare dig gick de galant, tack igen:D

 • Sigge

  @Ylva
  Från spotify.fleo.se kan man bara få en invite per IP nummer. Så då kan bara en i familjen få en invite.

  Om du ändrat ditt konto till Sverige och postnummer till sverige så har du kvar ditt konto.

  Tack för din uppskattning.
  Det är verkligen så enkelt att man bara låtsas att datorn har ett IP från England så man inte behöver en invite. Då kan man skaffa så många konton man vill utan invite eftersom det ser ut som man bor i England där man inte behöver någon invite.

 • Moa

  Om jag skulle få en Invite, kan jag bara använda det på en dator då eller funkar det på flera bara man har en inloggning?

  • Sigge

   När du får en invite innebär det att du kan komma in på Spotifys sida för att registrera ett Spotify konto. (Har du ingen invite kan du göra enligt instruktionerna och komma till registreringssidan med hjälp av en proxysida som fejkar att din dator finns i england, där man inte behöver invite för att registrera ett spotify konto.)
   När du har skapat kontot kan du lyssna på Spotify på alla datorer som är anslutna till internet. Du måste dock ha själva spotify programmet antingen installerat på datorn eller installerat på ett USB minne.

 • Tobbe

  Man tackar! Grymt bra och fungerade direkt. Jag tackar ödmjukaste.

 • palle

  Thx Sigge!! de va inte så svårt.Funkar å låter 1000 TACK!

 • marr

  ah, det verkade ju gå så bra, men nu när jag ska byta land i ”edit profile” så FINNS bara united kingdom?
  tack för en informativ sida annars!

 • marr

  nehej nu gick det! ursäkta mig. däremot kan jag inte logga in i programmet Spotify… hmm… märkligt.

 • Jesper

  vart kan ja hitta en proxy då ?:s hjälp mig

 • Sigge

  Hej Jesper.
  Första orden är Klicka här. Då ska du klicka på den texten så kommer du till en proxy. Första gången du klickar så kommer du till proxyn, men om du klickar en gång till så kommer du till Spotify där du skapar ett konto. Den proxy som just nu fungerar är http://surf7.info/ där skriver du i spotify.com i rutan. Prova det.

 • C

  Var enkelt och fungerade, gött som bara den! Tackar ödmjukast!

 • kenth

  Hej när jag ska ändra land så finns bara uk att välja på har de låst det så man inte skall kunna ändra??

  M.v.h.Kenth

 • Sigge

  Kenth,
  Det beror på att du fortfarande använder proxyservern på Spotifys hemsida och då ser det ut som du bor i UK. Om du öppnar ett nytt fönster i webbläsaren eller startar om webbläsaren och loggar in på Spotify så ser du alternativet sverige.

 • Totte

  Funkade skitbra! Tack så mycket.
  Läs bara instruktionerna o gör som det står så funkar det.

 • Annika

  Tackar ödmjukast! Fungerade utmärkt…

 • slajpey

  Funkade klockrent! tack som fan! :D

 • MePhiSteX

  Tack så mycket! Var lättare att fixa detta än att skala en banan! :D tack!

 • oscart

  gjorde som guiden sa, allt blev rätt tills ja skulle logga in! fick detta fel meddelande, nån som vet vad jag gör för fel? international corruption detected spotify will now quit

 • Sigge

  Oscart,
  var någonstans skulle du logga in? På Spotifys hemsida?
  Du ska gå till Spotify utan proxy och logga in enligt instruktionen. Jag testade igen och skapade ett nytt konto utan problem.

 • pj

  Funkar kanon om man följer precis som det står. Tack!

 • Anton

  Tack så mycket! Enkelt att följa och allt fungerar perfekt =)

 • Super bra beskrivning !! Fungerade utan några svårigheter…

 • Tor

  Tack så mycket, har med hjälp av den här sidan hjälpt flera kompisar att regga sig på Spotify.

 • David =)

  Tackar,tackar.

  Bra beskrivning. Äntligen har man möjlighet att lyssna på lite musik igen efter att datan kraschade.

 • Anders

  Hej! Jag kan inte få det att funka, gör som guiden säger och använde denna länken: http://surf7.info
  Det kommer bara upp att jag måste ha en inbjudan..
  Hjälp snälla!:)

 • Anders2

  Hej! Jag kan inte få det att funka, gör som guiden säger och använde denna länken: http://surf7.info
  Det kommer bara upp att jag måste ha en inbjudan..
  Hjälp snälla!:)

 • Anders

  Hej!
  kan inte få denna guide att funka.. har testa att använda proxy på sidan : http://surf7.info, men det kommer bara upp att jag behöver en inbjudan..
  Hjälp snälla! :)

 • Magnus

  Nu verkar inte http://surf7.info fungera längre… någon som vet någon annan proxy sida?

 • Pagge

  Ny proxy tack :) !

 • Sigge

  Proxyn funkar inte längre, ska försöka hitta en ny. Denna proxyn har fungerat ovanligt länge innan Spotify blockerade den. Det finns många sajter som lägger upp nya proxies varje dag för de som bor i länder där sidor blockeras av staten, och som blockar proxys så de måste byta proxy varje dag för att kunna surfa fritt.

 • Erika

  någon som vet hur länge spotify är gratis ? Fick en invite men har fått höra massa om att det bara kommer vara gratis fram till påsk? Gäller det alla ? Snälla svara någon !!!

 • Sigge

  Erika,
  Jag tror det endast gäller de som fått Spotify som är kunder till bredbandsbolaget som fått prova på premium alltså betalvarianten utan reklam fram till påsk. Jag vet inte om det övergår till ett gratis konto med reklam. Alla som har gratis spotify med reklam kan fortsätta som tidigare.

 • Fredrik

  Jag har testat ungefär allt på nätet. inget av Proxify fungerar. Det bara tar en till ”plz register ” eller sign up to us this Proxify. Så skulle nån vilja vara så vänlig att skicka en inv till Le_Dtc@hotmail.com Så skulle det vara super bra Tack i för väg.

 • Jonathan

  The_betrayer@hotmail.com Snälla skicka en invite det funkar inte med proxify snälla Tack om jag får en ! ;D

 • Åza

  hej
  jag har letat runt lite på nätet nu för att jag vill få tag på spotify för det stod att dom hade slut på inviter. titta´de in lite senare igen och då fans nya invites. men när jag klicka stod det att jag redan hade registrerat mitt ip-nummer typ.
  så vad gör jag nu? tacksam för hjälp är inte så duktig på datorer..
  kram

 • Elin

  Det verkar som att proxyn inte fungerar längre, finns det någon annan som fungerar?

 • Chrille

  nästan omöjligt att hitta en UK-baserad proxy.. :( vore gött om du hittade en ny!

 • Sigge

  Chrille,
  jag håller med dig, förrut var det lätt att hitta nya UK-baserade proxy som fungerade när Spotify blockerade. Jag har testat massor men inte hittat någon som fungerat. Spotify har kanske infört någon åtgärd som gör att proxys inte funkar. Jag har sett att Glype proxys endast verkar funka, och man ska bocka ur remove scripts annars funkar proxyn inte med scripten på Spotify. Testa annars med Hotspot shield eller någon VPN lösning där man kan välja vilket land man vill ha IP från. Hotspot shield har jag inte fått igång men jobbar på det så jag kan testa om det funkar.

 • max

  Jag håller på att få panik. Hittade den här hemsidan igår när jag var intresserad av att skaffa mig en spotify och det lät ju inte så svårt efter att man läst intrusktionerna (riktigt bra sådana sigge).. Slutade med att jag satt i över 2 timmar och letade efter nån fungerade UK proxy. Helt omöjligt att hitta!
  Det där med ”hotspot sheild” och ”VPN”, använder man sig av dom på samma sätt som proxy? =)

 • Sigge

  Max,
  Hotspot shield är ett program som du laddar ner från deras hemsida se här för intro till hur du ser Hulu från Sverige: http://theblackjacker.se/hur-man-ser-hulu-fran-sverige/
  Borde funka för Spotify om man kan ändra IP till UK.
  Har sett att för vissa VPN tjänster så kan man ändra IP till vilket land man vill ha, då borde det funka att ändra till UK IP adress så man kan regga ett konto hos Spotify, men har inte testat.

 • Jonathan

  Snälla Jag vill ha en Invite har väntat jätte länge helst slut med att leta

 • Danne

  Please, vill också ha en invite! danielbrokvarn@hotmail.com SNÄLLA!

 • Jonathan

  Sigge den var redan använd

 • max

  riktigt schyst sigge å tack för all hjälp! =)

 • Fredrik

  Finns det någon chans att man skulle kunna få en invite till Spotify. Jag skulle vara ttacksam om någon hade en över som ni skulle vilja ge bort.

  Tack på förhand.

  Mvh. Fredrik.

 • linn

  hej!

  när jag trycker på ”get started” så kommer det upp attj ag måste ha en inbjudan eller köpa det. har jag gjort något fel?
  mmvh, Linn

 • Sigge

  Linn,
  Du gör inget fel, Proxyn funkar inte längre. Gå isället som jag tipsar om till spotify.fleo.se som varje dag skänker bort invites.

 • Heffa

  Hej Sigge. Hur vet man om en proxy funkar och inte funkar. När amn ska registrera sig ska man skriva in sitt egna person nummer och sin email adress lr bara hitta på ngn? Skulle tacka jätte mkt om du hittade en ny proxy :)

 • Heffa

  oh jag hittade en prox som funkade http://www.finance-proxy.com men man måste skriva in bokstäverna som man ser och det klarar inte proxyn tydligen av, fast jag skriver in rätt bokstäver. Hur gör jag nu? Tak för hjälp:)

 • Sigge

  Heffa,
  den funkar inte det blir Captcha Payload error med den proxyn. Man måste ha en proxy som använder Glype, annars blir det detta error meddelande när man försöker skapa ett spotify konto.
  Jag tror att spotify försöker blockera alla proxys. Om man använder en Socks proxy så kan en webbplats inte upptäcka att man använder en proxy. Kolla in min guide om proxys på:
  http://datorkanalen.se/blogg/sa-staller-du-in-firefox-och-ie-for-att-surfa-anonymt-med-en-proxy-server

  Man kan skaffa spotify invites från tex. spotify.fleo.se men endast en per IP, så då testade jag med proxy och kunde fixa fler konton där, men de blockar också proxys så man får leta och prova tills man hittar nån som funkar. När man använder proxy på Spotify ska man bocka ur remove scripts annars tar proxyn bort funktionerna i registreringsformuläret som körs med script så man tex inte kan se bilden med (captcha) bokstäverna.

 • Heffa

  Okej sigge men vart kan man Socks proxy då?, Tack Sigge du är Bäst! :D

 • Sigge

  Heffa,
  Testa tex. dessa proxies. http://proxy.omduena.com/proxy12.html
  Annars finns det hur många proxy listor som helst bara att Googla, eller använda programmet Charon som letar upp proxyservrar.

 • Sigge

  Heffa, jag tror det blir svårt att hitta en proxy som funkar.
  Tänk på att även din brandvägg kan blockera proxyn så testa att stänga av brandväggen när du testar proxy servrar där du ändrar proxy i webbläsaren.

 • Christian

  Nån som kan vara snäll o skicka en invite?

 • Casilias

  Ni som vill ha spotify invites så är de faktiskt inte svårare än så, Det är bara till att adda mig så fixar jag en eller två till er :)

 • Casilias

  Just de glömmde av här har ni min MAIL! BaruTi@pimpstyle.com

 • Jonathan

  Jag vill ha en invite jag har väntat jätte jätte länge

 • Max

  snälla skicka en spotify inveit med proxify snälla tack om jag får en :D!

 • jacob

  Hej , väntat jätte länge nu känns som detta inte fungerar , så snälla ge mig en invite

 • Sigge

  Jacob, idag har slempa.com som jag länkar till i inlägget fortfarande kvar invites. 91 st just nu när jag kollade. Gå dit och ta en invite. Spotify blockerar alla Engelska proxy servrar så den vägen fungerar inte längre, men jag har hittat en fransk proxy server så man kan skapa franska spotify konton utan invite se länk först i inlägget där det står klicka här och följ sedan instruktionerna för att ändra kontot till ett svenskt spotify konto.

 • hej har över 40000 invites skicka ett mail till

  eos@5min.se så får ni en det lovar jag! spotify!

 • napalmlukt

  Tack! Följde din guide och det fungerade utan problem!

 • Johan

  Gratis spotify invites finns på http://www.home.no/spotifyinvite/ personlig invite ifrån databas!

 • Jonas

  Kan någon skicka en invite till mig? Det står på att man redan fått en, fast det har jag inte… jonas@knutson.com

 • Hej!
  Jag skulle ”JÄTTEGÄRNA” ha spotify!
  Men jag tycker det är för dyrt att betala 99kr i månaden!
  Snälla, skicka en spotify invite till kuul@live.se ”SNÄLLA”

 • Davray

  Jag har kunnat lyssna på några låtar nu! Tack så mycket! Men…
  Jag har ändrat till Sverige och till svenskt postnummer, varför får jag då meddelandet ”This album is not currently available in France”?

 • Davray

  Green Days nya album gäller det.

 • Daniel

  Jag skulle jätte gärna vilja få en invite till Spotify. Skulle bli oerhört tacksam om någon delade med sig.

  Skicka gärna för den som har över en invite till Dacol3k@hotmail.com

 • Colac

  Sweet det funkar. Blir skit glad. letat i veckor.

 • David

  Hejsan!
  Skulle vara oerhört tacksamm för en invite. Jag vill inte ladda ner musik och så och jag tycker då att Spotify skulle vara den perfekta lösningen.

 • Jessie

  Skulle vara super tacksam för en invite, har letat läääääääänge!

 • Daniel

  Hej , skulle jag kunna få en invte? skulle vara evigt tacksam!

 • Sigge

  Jag har inga spotify invites. Följ instruktionerna på min blogg så kan ni
  skapa så många spotify konton som ni vill utan att ha en invite.
  Där det står klicka här längst upp, betyder att det är en länk som ni ska
  klicka på för att komma till registreringssidan hos spotify för att skapa
  ett franskt spotify konto (med ett franskt postnummer) eftersom man inte
  behöver en invite i frankrike, men även inte i england heller.
  Sedan är det bara att starta om webbläsaren och logga in på sitt konto och
  ändra land till sverige. Följ instruktionerna på bloggen.

 • David

  Hej!
  jag skulle jättegärna vilja ha en spotify invite :)!
  Har letat överrallt men inte hittat!

 • Richard

  Jag använde den franska, funkade. Tack så mycket! Lycka till ni andra som fortfarande inte har spotify.

  • Hello,
   My name is Grace Abel i am 24years old i come across your profile here in this site and i pick interest to write you i am currently here in Abidjan Cote d’Ivoire i will like us to becomes friends and later discuss more of our future, Actually am origin from sudan, Finally I hope to explain more when I receive your responds. You can reply me here with my email address And remember that distance or colour is not the factor but love care’s I hope to read from you soonest
   Yours inlove
   Grace
   ( graceabel22@yahoo.com )

 • Helylle

  Köp en kod på tradera för några kronor!

 • Pauline

  Är detta olagligt?

  Det har nämligen fungerat för mig men jag vill vara sålaglig som möjligt och inte få hem räkning på någon stor summa pengar…

 • Sigge

  Pauline,
  var inte orolig, det är helt lagligt att använda en proxy server för att byta ut ditt IP nummer så du får ett IP nummer från ett annat land. Det är inte säkert att denna proxyn kommer att fortsätta att fungera eftersom Spotify har blockerat de flesta engelska proxyservrarna som många använt tidigare för att fejka ett engelsk IP nummer för att registrera ett engelskt Spotify konto utan en invite. Så passa på och lägg upp ett lager med Spotify konton, det har jag gjort om proxyn blockeras så man har några att dela med sig av till behövande.
  @Helylle, skämtar du? Varför ska man köpa på tradera när man på min blogg kan (än så länge) skaffa hur många konton man vill till sig själv, familjen och kompisar.

 • Richard

  Märkligt, nu fungerar det inte att byta land. Jag körde den franska proxyvägen, och reggade ett konto, men när man sedan går in på edit profile utan proxy kan man inte byta land. Har spotifygubbarna kommit på detta? Finns det något sätt att kringå det ?

  • Sigge

   Richard!
   Jag gick in och skapade ett konto och gick sedan in och bytte land. Det fungerar fortfarande att byta land.
   Testa att starta om webbläsaren innan du loggar in på Spotify för att ändra konto så att du är säker på att du inte använder proxyn längre.

 • Mattias

  Funkar KANON ! :D

 • Em

  Tack för tipset! Har länge velat ha Spotify.

  Jag gjorde som denna guide, men när jag gick in för att ändra land genom den där proxy-sidan kom jag tillbaka till dess startsida. Så jag gick in på Spotify normalt och ändrade till Sverige. Kommer mitt konto ändå raderas om 14 dagar eller kommer det fungera?

 • Sigge

  EM,
  i guiden skriver jag att du ska logga in i Spotify UTAN proxy och ändra land till Sverige.
  Du gjorde alltså rätt och kommer kunna använda ditt Spotify konto som ett svenskt konto utan problem. Jag tror inte att kontot raderas efter 14 dagar utan det blir blockerat, det är för att du ska kunna använda ditt svenska spotify konto utomlands i 14 dagar på semester utan att byta land för kontot. Dessa saker har jag inte testat själv utan hört från andra att det fungerar så.

 • Shervin

  plz, plz, plz!!!
  skulle verkligen vilja ha en spotify-invite

  med bästa hälsningar Shervin

 • Snälla snälla sigge skulle verkligen vilja ha en gör allt för att få en spotify account plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Conny-94@hotmail.com jag ber dig.

 • Sigge

  Jag har inga spotify invites. Följ instruktionerna på min blogg så kan ni
  skapa så många spotify konton som ni vill utan att ha en invite.
  Där det står klicka här längst upp, betyder att det är en länk som ni ska
  klicka på för att komma till registreringssidan hos spotify för att skapa
  ett franskt spotify konto (med ett franskt postnummer) eftersom man inte
  behöver en invite i frankrike, men även inte i england heller.
  Sedan är det bara att starta om webbläsaren och logga in på sitt konto och
  ändra land till sverige. Följ instruktionerna på bloggen.

 • JO

  Hej! Jag har nu följt instruktionerna och ändrat land och postnummer till Sverige. Är det inget mer jag måste göra för att mitt konto inte ska bli spärrat? ä det verkligen så här enkelt? :)

 • Julia

  Okej, nu förstår jag inget om det där med proxyn, och byta till sverige och det.. jag har fixat spotify och det tackar jag enormt för. men åter till det jag undrar över.
  Vad är proxy och hur fixar man till sverige?, förstår inte förklaringen du skrev:P

 • Sigge

  Julia,
  följ min instruktion se bild: http://datorkanalen.se/blogg/sa-far-du-en-spotify-invite/logga-in-pa-spotify1

  Om du går in på ditt konto direkt efter du skapat det med den proxyserver som jag länkar till i länken Klicka här går det inte att ändra till Sverige därför måste man starta om webbläsaren eller öppna ett nytt fönster i webbläsaren och logga in på Spotify kontot enligt bilden. Sedan är det bara att klicka på edit profile enligt bilden och sedan ändra till sverige enligt nästa bild.

 • Oskar

  Tjena!

  Skulle vara väldigt tacksam om jag kunde få en invite till spotify! Vore kanonsjyst! :D

 • Marcus

  Hej
  Skulle vara sjukt nice med spotify för engångskull! vill så gärna ha de!
  Tack på förhand :D

 • Anne

  Hej, har inte riktigt fattat men kanske jag har tur och får en inbjudan här??

 • chrille

  tjenare! ja har försökt en liten stund nu men det funkar inte om man trycker på ”get started” kommer man ju in på ”invitation token” alltså kan man inte logga in till att börja med… skulle vara väldigt tacksam om du kunde skicka en invite till mig :)

 • Sigge

  Chrille,
  har du klickat på texten Klicka här allra högst upp?

 • eddie

  förstod inte riktigt men jag tar gärna en invite

 • Fridrik

  Hej. Spotify e en kanon grej. Skulle bli sjukt glad om jag fick en invite. fridrik_i@hotmail.com

 • Asså.. jag fatta inte riktigt xD.. men vore grymt schysst om jag kunde få en invite ändå!

 • Leffa

  skulle vara tacksam om man fick en invite till spotify?
  /MVH Leffa

 • jonte

  döö gött om man kan ro hem spotify invite!

 • Sigge

  Jag har fortfarande inte en enda invite, men om ni klickar där det står Klicka här så kan ni skapa så många franska spotify konton som ni vill. Sedan går ni bara in och ändrar land till Sverige. Capish?

 • Markus

  Otroligt att folk inte fattar alltså.. Det fungerar ju hur lätt som helst! Gör som det står och sluta be om invites FFS! Tack Sigge för att du skrivit detta inlägg! :) You are a God among insects.

 • Johan

  Jisses folk, läs artikeln.

  Jag har ett account nu, men det är ju registrerat som franskt och jag hittar ingen proxy på proxy.org som låter mig komma in och ändra det. Några tips?

 • Jimmy

  Tar gärna en spotify invite vore evigt tacksam :)

 • Kevin

  HAHA så dåliga alla ni är, är det svårt eller???

  noobs

  / k

 • Sigge

  Johan,
  du ska inte använda någon proxy för att ändra ditt konto till Sverige. Följ bilderna ovan där jag visar var man klickar för att logga in på sitt Spotify konto för att ändra land till Sverige. Om man använder en proxy server som ändrar ditt land så kan du inte ändra land till Sverige eftersom det ser ut på ditt IP nummer som att du bor i ett annat land. Därför måste du logga in som vanligt så du får ditt vanliga Svenska IP nummer. Jag skriver i bilden logga in UTAN proxy. Lycka till!

 • Emil

  Visst är inte det här olagligt elr något ? :S jag gjorde ett men vet inte om jag gjorde rätt men det kan väll intie hända något ?

 • linnea

  det finns ingen klicka här knapp, eller den syns då inte iallafall

 • Sigge

  Linnea,
  Vad är första orden i inlägget på sidan?
  Syns det inte fast jag gjort texten större för jag tog hänsyn till de synskadade, men inte de blinda. ;)

 • signa

  Hej hur får jag en invite? :) vore coolt om jag kunde få en ;>

 • Robin

  Hej, jag skulle gärna vilja ha en spotify invite. Det skulle vara jätte schysst om ni gav mig ett.
  MVH: Robin

 • Cecilia

  Proxysidan fungerar inte!

 • Cecilia

  när jag klickar på get started kommer den här texten upp: Retrieval of secure URLs through a non-secure proxy is forbidden.

 • vlud

  spotify har spärrat denna väg. ser exakt likadant ut nu som när man går in på sidan utan proxy….

 • Sigge

  Nu ska det funka igen. Jag har lagt in en ny proxyserver under länken klicka här.

 • S

  Hej Sigge!

  Jag har varit på jakt efter en inbjudan LÄÄÄNGE. Jag har spottat, svurit och slitit mitt hår och undrat varför en gratistjänst inte kan vara fri. Sedan hittade jag din sida och på två minuter var problemet löst.

  Tack!

 • stefan

  Jag försöker gå in på proxy http://surf7.info men det blir felmedelande, hur får man bort script? finns det en annan proxy. Kontot kunde jag skapa :)

 • Cecilia

  Tack :)
  Heja Sigge!

 • Rasmus

  Thank you for sharing your proxy :) Now my friend and my sister is happy :)

 • Jyrwel

  Hmm, jag bara klicka mig in i sidan, gjorde sanabbt de jag skulle göra och tjohej så funkade det, utan att behöva fixa ngt proxy tjohejsan. Sedan gick jag in på min account och gjorde mig till svensk och, hej, nu funkar allt perfa… Hoppas jag ;)

 • Ida

  Hej hej!
  Tack ska du ha! Bara ett problem nu, jag drar till hem till norge efter att varit hemma i svea på semester, kan man då ändra land till norge eller hur fungerar det?

 • lynx

  tack! funkar om man gör som det står :)
  verkar som många har lite för bråttom och bara läser hälften :P

 • maggan

  Hej! Lyckats ladda ned programmet men när jag försöker gå in på http://surf7.info så går det inte. Står bara att ’den här länken är bruten’. Har läst igenom instruktionerna 30 gånger nu, antingen är jag trög eller så vet jag inte.
  Vad göra??

 • Marie

  Hej! Har använt mig av din guide här ovan till Spotify…funkade bra efter lite pul. Har fått till den till svenska nu :) men…nu letar jag förtvivlat överallt efter en invite. OM du har en över så vore jag jätte glad för att få en av dig. Mejla mig den på den mejl adr. jag uppgett här. Mvh Marie

 • Marie

  pst) Skriv Spotify invites i ”ämnes fältet” i mejlet så jag vet, annars hamnar det i skräpet. / Marie

 • Marie

  Jag igen. GLÖM GLÖM GLÖM mina två inlägg här uppe !!! Man följer så punkt till pricka hur man ska göra att man inte inser att man INTE behöver nån invites om man följer din guide :)

  Det är bara att dubbel klicka på Spotify ikonen på sin skärm och voila så är man inne utan invites. TACK så jättemycket för din guide här, din sida ligger i egen mapp under favoriter nu så jag hittar hit igen. NU ska jag undersöka Spotify :))

 • FUNKADE FÖR MIG, för jag är bäst.

 • Canz

  Tjena
  Mycket bra guide och enkelt va det också. Det var ett bra tag sedan jag fixade mitt spotify account så här men glömde tacka då. Har även hjälpt flera kompisar att fixa deras accounts på detta sett och vi tackar dig! Bra jobbat!!!

 • Linnea

  Funkar hur bra som helst! Keep up the good work hun!

 • Max

  Nej den franska proxyn fungerar inte för mig kan du kanske skicka en ny eller fixa det åt mig? ja e inte alls teknisk så behöver bli guidad :P

 • josefin

  snälla hjälp mig sigge, jag vill ha sptify men kan inget om datorer, eller jo lite :P men vet inte va en proxy e o blir svårt utan det

 • max

  ursäkta sigge men detta är Max som skrivit tidigare jag ville bara meddela att ja fixade spotigy och du kan ta dig tid att hjälpa andra :D taaack som fan för att du la upp den sidan o att du gjorde den så enkel! <33

 • SpelarN

  Detta funkade fint!

  Tack så mycket, har försökt med allt möjligt, men detta funkade faktiskt

 • Emmoth

  Hmm
  Jag kan inte få det till att fungera… var klickar jag ur ”Remove script”

  Tack på förhand

 • Emmoth

  Eller mer korrekt, jag kommer inte in på http://surf7.info

 • Emmoth

  HA jag lyckades :) Tack för guiden :)

 • Davve

  så här gjorde jag för alla er som inte fattar:

  1. gå till en proxy sida, ja använde http://2proxy.info/, om den nu inte skulle fungera kan du gå till en sida som hanterar proxylistor t ex http://proxy.org/cgi_proxies.shtml

  2. skriv in http://www.spotify.com i rutan på proxy sidan

  3. när du kommer till spotify klicka get started och fyll i uppgifterna

  4. sen när du har registrerat dej så kommer du till nedladdningssidan, och om du skulle ha problem som ja hade att ladda ner spotify programet så gå till den här sidan direkt ist utan proxy: https://www.spotify.com/en/download/windows/

  5. färdigt! skriv in uppgifterna som du registrerade dej med och de e klart

 • jl

  Hm, om man går in på deras sida och väljer” Get Started”, så måste du ju välja om du vill gå via inbjudan, ställa dig i kö eller betalning.

  Inbjudan kräver då en inbjudan,
  Betalning går ej att fullfölja eftersom du faktiskt behöver skriva in kontoinformation(bankkonto)
  Köa verkar ta väldigt långt tid,
  Så nu, hur ska detta göras?

 • jl

  Behöver en ny fugnerande proxy, någon?

 • Li

  Jag kan logga in men inte ändra mitt konto till Sverige… Vad gör jag?

 • David

  Tack, guld värt med en fungerande proxy :D

 • Marie

  Tack! Funkade perfekt!

 • Zdravi

  Jag har försökt allt, men lyckas ändå inte ändra land.
  kan någon hjälpa mig?

 • Olivia

  Sjukt bra. Tack sååå mycket!

 • Felix

  Funkade utmärkt ! ;D

 • AndyP

  Tack!! Det fungerar väldigt bra, är det tidsbegränsat eller tills vidare?

 • Mimmie

  TACK för att du förgyllde min dag med SPOTIFY!!
  Helt underbart och jag är jättenöjd. Tyckte inte att det vara särskilt svårt att tyda dina instruktioner ;)
  Ha en bra dag!!

 • napalm

  Muchas gracias fue una gran ayuda para mi te agradezco mucho tu solidaridad de ayuda para con los que no tenemos acceso a este tipo de sitios muchas gracias :)

 • Arne

  Hur jävla bra som helst!!!

  Älskar dig eller er som har lagt upp denna sida.

 • zandra

  jag har skaffat spotify skaffade det genom en annan sida, har en fransk spotify. men kan inte ändra land!!! jag gjorde även en ny spotify genom denna guiden, men funkar fortfarande inte att ändra land :S HJÄLP!

  jag har spotify nerladdat sen den första jag gjorde och det funkar att lyssna på – än så länge

 • zacke

  menasså du ger ju tacka så myckt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • R.e

  Funkade skit bra för mig :)

 • DJ Berndt

  Tusen tack till Er som har hållt detta forum uppdaterat! Det var kanonenkelt och fungerar perfekt! För oerfarna användare bör ni kanske uppmana att bläddra längst ned i diskussionstråden för nyast info. Tack igen!

 • Ida

  Vill bara säga tack för tipsen, verkligen grymt! Än så länge funkar allt perfekt!

 • Anna

  Hej hej!

  Jag försöker också få Spotify då det verkar vara toppen, men jag hittar ingen sida som funkar. Är det någon som har någon ny sida man kan använda? Det skulle ju vara helschysst!

 • AnnaLover

  Anna det funkar väll här ? gjorde ett konto senast igår ;s annars kan du adda min msn så kan jag fixxa ett åt daj ;p

 • Sigge

  @Anna:
  Som tack för att du skrev en kommentar på min blogg Datorkanalen.se/blogg om att du inte hittar någon sida som fungerar för att skaffa Spotify konto uppmärsammade jag att Spotify nu blockat den proxy som jag länge använt och jag har bytt länken och testat att den fungerar genom att skapa ett spotify konto till dig. Jag har även gått in och ändrat kontot till Sverige. Du kan logga in och ändra lösenord och andra uppgifter på ditt konto.
  Tipsa gärna andra om att min sida fungerar igen.

 • hanna

  hej sigge, du skulle inte ha lust att hjälpa mig också att skaffa spotify? :)
  Mvh Hanna

 • Jenny

  Fullkomligt lysande!! TACK, Tack tack!!!

 • Mike

  Helt underbart! Ett stort tack för hjälpen. Har letat som en dåre efter invites, också e det så här enkelt! =D

 • ellie

  Hej jag tror att den proxy servern är blockerad jag får uppmanning om att change proxy settings. Har du tps på en ny proxy som fungerar
  Evig tacksam

 • ellie

  jag skapade ett nytt konto men det var samma visa..

 • Roflmaniac

  vet inte va som e fel på länken, men det funkar inte. vore skitnajs om du kunde fixa ett account till mej, Sigge =D Jag skulle bli ytterst tacksam!

 • Sigge

  Tack Ellie för att du upptäckt att proxy servern har blivit blockerad av Spotify. Som tack skickar jag ett Spotify konto till dig. Jag har ett fåtal konton på lager som används som belöning när proxyn blockas. Om du ber snällt och lägger in en länk till min blogg kanske jag kan ge dig ett Spotify konto om du är i akut behov av Spotify nu när den aktuella proxyn jag använt inte fungerar längre.
  Jag ska ta och leta reda på en ny proxy när jag hinner senare i dag eller ikväll, så det är bara att kolla in här igen senare så ska jag lägga in en fungerande proxy när jag hittat en.

 • Sigge

  Eftersom länken inte fungerar och jag inte har tid just nu att leta reda på en ny proxy server så har jag 10 Spotify invites som jag skickar till de 10 första som skriver en kommentar samt lägger in en länk på sin blogg eller hemsida eller liknande till datorkanalen.se/blogg

 • Sigge

  Jag skickade precis en invite till Roflmaniac för att han hjälpte till och påpekade att länken inte fungerar, även om han kom tvåa efter Ellie, men i fortsättningen krävs en länk för en Spotify invite.

 • Sigge

  Jag har nu testat min länk. Proxyn är inte blockerad, men det beror på webbläsaren för vilka inställningar man har för att tillåta script. Jag har lagt in länken till proxyn så kan man klicka där och skriva in adressen till proxyn: hiload.org och sedan skriva i http://www.spotify.com/en/get-started/ Om det inte fungerar i din webbläsare att klicka på klicka här så du kommer rätt automatiskt.
  Har ni problem, så får de 9 första som länkar en invite.

 • Hjälp

  Nu fattar jag ingenting… Har jag gjort något dumt nu? Vad var det där med proxyn, vet inte ens vad det är…? Lyckades iallafall skapa ett konto med ett franskt postnummer och sedan gå in och ändra till Sverige… men jag öppnade bara upp ett nytt fönster och allt fungerade ju… Eller blir det med min riktiga ip-adress nu? Har jag gjort något dumt och olagligt?

  • Sigge

   Du har absolut inte gjort något olagligt. Du har gjort helt rätt enligt instruktionerna. Det stämmer att allt fungerar när du öppnar ett nytt fönster och loggar in på Spotify när du skapat ett franskt konto eftersom när du skapar kontot tror Spotify att du bor i frankrike eftersom proxyservern ger dig ett franskt ip nummer. Det är lika olagligt som att du åkt till frankrike och skapat ett konto eller ringt en vän som bor i frankrike och bett denne att skapa ett Spotify konto åt dig.
   Proxyservern är en sida som du surfar via och som inte visar ditt ip nummer utan proxyns ip nummer som i detta fall är registrerat i Frankrike och i Frankrike liksom i England behöver man inte någon invite för att skaffa Spotify utan det är fritt för alla som bor där.

 • Pontus

  kan du skicka en inbjudan

 • Hampus

  ”Klicka här” länkarna är förmodligen blockerade av spotify, jag kan inte skapa ett konto utan invite genom dem..? Hjälp.
  Tack på förhand

 • Hampus

  Glöm min förra post, det fungerar nu. Ledsen för att det blev 2 posts i rad.

  Jag vill också passa på att säga att jag är väldigt tacksam att du tar tid att alltid fixa nya länkar och hålla detta uppdaterat.

 • Carro

  Tack så jättemycket, fick tips av en kompis om din guide och det fungerade direkt. Kanon!

 • l98_lmy

  Jag glömde att ändra land och nu har kontot blivit spärrat, finns det något att göra eller är det bara att skapa ett nytt konto?

  • Sigge

   Du kan fortfarande logga in och ändra kontot till Sverige. Jag tror inte att själva kontot är spärrat utan bara din Spotify klient.
   Jag har gamla konton som det går att logga in på och att ändra till Sverige. Funkar det inte för dig är det bara att gå in och skapa ett nytt konto.

 • l98_lmy

  Plötsligt började det att funka igen, antar att det bara var lite fördröjning.
  tack!

 • Anna

  Det var ju hur lätt som helst..jag hade nästan gett upp hoppet:-) TACKTACKTACK, du är grym!

 • Erik

  Hej, jag fixade spotify via ett fransk postnummer med proxysidan, det kom en flik upp nu där det stod att spotify kommer bli spärrat snart eftersom du befinner dig utomlands, jag gick in och ändra land till Sverige från Frankrike är det de jag ska göra eller ska jag fortfarande ha Frankrike som land? Och ska jag ändra postnummret till svenskt också?

  Tacksam för svar!

  Dessutom ett stort tack för denna information, trodde också att det var kört!

  • Sigge

   @Erik,
   Jag du ska ändra land till Sverige så kan du fortsätta att använda ditt konto i Sverige. Ändra även postnummer. Funkar det inte är det bara att skapa ett nytt konto och direkt ändra till ett svenskt spotify konto.

 • Mia

  Hmm, har provat flera gånger genom proxy att fixa ett konto med frankrike som land, så långt går det bra men sen när man ska gå in och ändra land så finns bara frankrike som alternativ :((( (skulle vilja ha dit finland jag)
  ????

  • Sigge

   När du fixat kontot måste du starta om webbläsaren och sedan logga in på Spotify, så du inte går via den franska proxyn som fejkar din ip så det ser ut som du bor i Frankrike.

 • Swampan

  Asså, jag fattar ingenting, vilken e koden? de står lixom 3000000 Olika saker man ska göra, snälla förklara lite Bättre, vill verkligen ha spotify………………………

 • David

  fantastiskt ologiskt =)

 • nooben

  hur gör man jag fattar inte ett skit, snälla hjälp, kan du förklara lite bättre snälla för att jag vill verkligen ha spotify!!!!!

 • Johan

  För er som vill slippa krånga med proxies och invites så finns det ett annat gratis alternativ.
  http://www.musicdog.se också ett svenskt program du kan däremot ladda ner musiken direkt till din mp3/ipod/iphone etc heelt gratis :D.

  Använder det själv.

 • M

  Jag fattar inte, är det inte olagligt att göra såhär?

 • M

  Det funkar inte att gå in på den där hiload sidan, någon google grej kommer upp där det står att länken är bruten.

 • Sigge

  @M
  Tack för att du uppmärksammade att hiload proxy sidan är nere och inte fungerar längre som tack skickar jag en invite som jag har kvar för att ge som belöning. Jag ska leta reda på en ny proxy. Denna proxy har fungerat väldigt länge men nu har de tydligen stängt ner den själva. Tidigare när jag använde engelska proxy sidor blockerade Spotify dem efter några dagar så jag fick hitta en ny fungerande proxy.
  Det är absolut inte olagligt att använda en proxy sida, den är inte heller olagligt att använda en VPN tjänst (som är säkrare än en proxy) som många använder för att vara helt anonoym och ospårbar på nätet för att surfa och fildela anonymt. Proxy sidan fejkar bara ditt IP nummer så du får ett IP nummer som kommer från Frankrike så du kan skapa ett Spotify konto som man kan göra i Frankrike och även i England där man inte behöver någon invite för att skaffa Spotify. Ett alternativ till att använda en Proxy är att ta bilen till Frankrike och logga in på Spotifys sida och skaffa ett Spotify konto som när du kommer hem till Sverige ändrar till ett svenskt konto. Det är lika olagligt som att använda en Proxy, men betydligt besvärligare och dyrare. Vill du verkligen verkligen ha Spotify så var inte så jävla snål utan slanta upp 99 kr för ett premium konto. Vill du inte fortsätta betala så blir premiumkontot ett gratis konto efter en månad.

 • Sigge

  Nu har jag lagt in länk till en ny fungerande proxy och testat den och skapat ett franskt spotify konto.
  /Sigge (Admin)

 • Daniel

  Tack för det här!

 • Ida

  Tack! Så enkelt, så underbart.. :) You saved my day Sigge!

 • Anders

  hej!

  ville bara TACKA för denna toppenhjälp! Jag njuter av spotify tack vare dig!

  /anders

 • jageunik

  har läst allt men hängde nog inte med riktigt, vilken proxyserver skulle man använda?

  • Sigge

   @jageunik
   Tack för din kommentar på datorkanalen.se om att du inte kunde skapa ett Spotify konto. Då märkte jag att proxyn jag länkar till ligger nere. Nu har jag lagt till en annan proxy som jag använt tidigare som låg nere ett tag.
   Som tack för hjälpen får du en spotify invite
   som du kan använda på Spotifys hemsida och fixa ett konto så slipper du använda proxy. Du kan dock gå in och använda den nya länken som jag lagt in och fixa hur många konton du vill åt kompisar.
   /Sigge

 • jageunik

  tack sigge! jag är dig evigt tacksam

 • Annamarie Borgese

  important post , really good perspective on the subject and very well written, this certainly has put a spin on my day, numerous thanks from the USA and retain up the good work

 • Lisa

  Tja… proxyn funkar inte längre..
  skulle du kunna hjälpa mig ?

  • Sigge

   Det verkar som att Spotify stängt av möjligheten att skaffa ett Spotify Free konto i länder där det tidigare gått. Jag har det inte bekräftat att det är problemet. Är det någon som vet nåt mer?

   Är ni desperata så ta och slanta upp 99 spänn en månad och sedan blir det ett gratis konto om du inte fortsätter att betala.

 • Daniel

  Oups! proxyn är död :(

 • Sigge

  Jag undersöker om det är Proxyn som blivit blockerad av Spotify eller om de slutat med utdelning av gratiskonton i Frankrike. Det står på Spotifys hemsida att Free kräver en invite.

 • Hejsan.
  OM de var här man skulle skriva ” varför ” just jag ska få de där inviten så skriver ja de här endå xD

  Jo jag har väntat på ett sånt av spotify i ett halvår snart men andrig fått ett..
  Mina kompisar är tröga lixom dom vet inte var man trycker å så för att skicka en invite..
  Jag älskar verkligen muik och vill så gärna ha spotify.. :)

  / sara

 • Micke

  Hej Sigge
  Har du en över så skulle jag gäran vilja fixa min till mitt ex. Det var jag som hade alla skivor, så nu har hon och ungarna ett ganska taskigt utbud att lyssna på.

  Tack på förhand
  Micke

 • Koffe

  Hej Sigge :/ Blev precis av med mitt Spotify konto, stog att det blev inloggat från en annan dator?? Och kan längre inte logga in, så jag tänkte väl, äsch gör bara ett till, men nu är det bara invites only! :/ Snälla skicka en invite om du har några över! Tack.

 • Sigge

  Nu har jag delat ut 2 Spotify invites till de som haft bästa motivering till varför de ska få en invite. (Micke och Sara fick)
  Nästa vecka delar jag ut två nya Spotify invites till de som har bästa motivering till varför de ska få en invite till Spotify.

 • Dennis

  Tja Sigge, orsaken att jag skulle behöva ett spotify acc är att hårdisken på min ”main” dator nyss har pajjat(dit försvann även all min musik) och jag nu bara kan använda min laptop att lyssna musik från som för övrigt är jävligt seg… MvH Dennis

 • Gustav

  Hej Sigge,

  Jag har varit i Kanada de senaste åren där Spotify inte uppmärksammats på samma sätt. När jag nu är tillbaka i Sverige har jag insett vilken stor grej jag har missat. Dessutom skriver jag mitt examensarbete just nu och det är fantastiskt härligt att ha skön musik som inspiration när man skriver.

 • Mattias

  Hej Sigge
  Jag skulle vilja ha en invite pga att min flickvän(som tog med sig sitt konto) är i England. Man vill ju alltid lyssna på musik, så det vore nice med spotify

 • Frida

  hejsan!

  Jag har använt spotify gratis länge nu och igår slutade det fungera. Jag kan inte ens gå in på spotifys hemsida längre. Jag funderar på att köpa premium men kommer det funka eftersom jag inte ens kommer in på hemsidan? Hur ska jag göra för att lösa det igen?

 • Frida

  Och om man ska skriva motivering här för att få en invite vet jag inte men jag gör det ändå.

  Jag älskar musik och det går inte en timme utan att jag lyssnar eller vill lyssna. Det har bara gått en dag sedan spotify slutade fungera och jag vet inte hur jag ska överleva, som om inte det vore nog köpte jag igår nya högtalare och eftersom jag inte har någon musik på datorn kan jag inte använda dem nu när spotify slutat fungera. Det vore iaf himla snällt om jag fick en invite och jag vore evigt tacksam!

  Frida

 • Liebe

  Hej Sigge,

  Jag skulle hjälpa min låtsaspappa att installera Spotify, men helt plötsligt fungerar inte det där lilla tricket längre… Han sitter väldigt mycket vid datorn när han är på jobbet, skulle betyda mycket för honom att få tillgång till Spotify på jobbdatorn då datorn hemma ofta är ockuperad av resten av familjen. Om du har nån invite över kan du väl skänka oss en tanke?

 • Hegge

  Hej Sigge
  Måste ju säga att du gör ett bra jobb.
  Dela med sig är ju största nöjet.. Keep up the good work.
  O skulle du möjligtvis få tag på nån mer så hade jag uppskattat att få en Invite.

  Mvh
  Hegge

 • Emil

  Hej! Jag har lyssnat jättemycket på spotify det senaste halvåret och så idag helt plötsligt när jag startar programmet står det att det inte längre finns på datorn!
  Jag letar igenom program och det finns inte! Jag försöker ladda ner det från internet men då blockeras det av mitt virusprogram och står att det är en trojan horse. Jag har som sagt ett konto med från början fransk ip men ändrat till svensk. Men nu har jag inte programmet på datorn!

  Vad ska jag göra!?

  Tacksam för svar :)

  • Sigge

   Låter märkligt. Vad har du för antivirusprogram?
   Stäng av antivirusprogrammet när du ska ladda ner Spotify programmet.

  • Sigge

   @Emil,
   Enligt Symantec så klassas Spotify felaktigt som ett virus. Uppdatera ditt antivirusprogram med de nya virusdefinitionerna så ska det vara fixat. Dock så har ju programmet raderat Spotify automatisk eftersom det felaktigt trodde det var ett virus. Efter du uppdaterat ditt antivirusprogram så laddar du ner och installerar Spotify.
   Läs här på IDG som beskriver Symantecs tabbe:
   http://www.idg.se/2.1085/1.289583/symantec-spotify-ar-en-trojan

   • Liebe

    Som sagt, igår så började Norton rapportera Spotify som en trojan. När jag dubbelklickade på mitt Spotify togs den bort direkt av mitt Norton, som är förinställt på att ta bort farliga filer.
    Nu finns säkert liknande instruktioner på andra sidor, men på ju fler sidor det står ju lättare är det att hitta, och då slipper ju fler undra.

    Jag hittade dock en lösning som fungerade för mig, hoppas att någon annan kan ha nytta av detta;

    1. Öppna ditt Norton och avaktivera Auto-Protect och Sonar (Norton start -> Inställningar -> Antivirus). Klicka på ”Använd” när du ändrat inställningarna.

    2. Klicka på ”Inställningar” igen och sedan ”Brandvägg”. Stäng av den, och glöm inte klicka på ”Använd”.

    3. Om ditt Spotify blev raderat (som mitt) hämtar du hem det igen från http://www.spotify.com under fliken ”download”. Spara på lämpligt ställe och installera Spotify. Kolla så det funkar.

    4. Stäng av Spotify igen och öppna Norton. Klicka på ”Inställningar” och sedan ”Antivirus” i Norton, och klicka sedan på fliken ”Sökningar och risker”.

    5. Ganska långt ner i listan som kom upp finns det något som heter ”Sökuteslutningar”. Klicka på ”konfigurera” till höger om den rubriken. Klicka sedan på ”Lägg till” och lägg till Spotify.exe i båda rutorna. Klicka på ”Använd” när du gjort det.

    6. Gå tillbaka till ”Inställningar -> Brandvägg”. Aktivera den igen och klicka sedan på fliken ”Programregler”. Leta upp Spotify (eller lägg till den med ”Lägg till”-knappen om den inte finns med i listan) och sätt den som ”Tillåt”. Klicka på ”Använd” .

    7. Aktivera Auto-Protect- och Sonarskydden igen.

    Jag har Norton 360 och vet inte om de funkar exakt likadant till andra versioner av Norton. Nu är i alla fall mitt Spotify tillbaka igen och fungerar precis som förut!

 • Henrik

  Exakt samma problem som överstående, på pricken. Haft den franska, ändrat till svenska, sluta funka idag, virusprogrammet blockerar ”trojan Horse”

  Tack för hjälpen ! Ska testa !!

 • ajti

  om jag bara vill ladda ned spotify programmet och jag redan har ett acc, villken sida ska jag besöka, spotify sidan får man ju virus av så…:/ linka nån sida lr nå

 • Hej!

  Jag heter Emma och befinner mig just nu i Kanada, och laddar upp inför stundande OS.
  Min lagkamrat Kim Martin bad mig häromdagen fixa en invite till henne till spotify, gick in och googlade
  och upptäckte att det inte längre gick att få invites via andra länder.
  Så, vi vore otroligt tacksamma för en invite, den skulle oxå göra våran väg till medalj mkt roligare.

  Emma, damkronorna

 • Engan

  Hallojsan Sigge!!
  Försökt i ett bra tag nu att försöka få igång spotify..men tyvärr inte lyckats..:(..länkarna som finns & dom man hittar leder ingenstans tyvärr..så man har typ gett upp hoppet..har aldrig haft spotify innan..men skulle gärna vilja ha..så om du kan..vill & ha lust får du gärna hjälpa mig på vägen..:)
  ha en gooo helg..

 • Sigge

  Nu har jag gjort mitt val av vilka som får veckans två Spotify invites. Det blev Mattias och Emma från damkronorna som fick varsin Spotify invite. Eftersom jag gillar sport var det svårt att motstå att ge Spotify till OS deltagare i ishockey (målvakt) som behöver det för sin uppladdning och avkoppling. Så nu vet ni var (målbur) ribban ligger ;-) för att få en invite.

 • Robban

  Hallo Sigge. Efter vad jag läst verkar det som om du är någon slags inofficiel Spotify-websupport. Kul att det finns folk som tar på sig att hjälpa andra. Anyways, jag snappade upp att du delar ut invites (varje vecka?) beroende på hur motiveringen lyder. Så, här är min:

  Min svärfar har precis skaffat dator och han är väl inte direkt en naturbegåvning. Hans facktermer om datorer innefattar ord såsom: Podolod och todd, samt om någon frågar honom om vad han har för dator så har den en massa ”kadyll”. Han har också ett stort musikintresse och kan inte riktigt hantera de gamla ”tillvägagångssätten” att komma över musik via internet. Hur som helst, jag tycker att han ska få en rättvis chans att använda något av de mer senare och effektiva sätten att nyttja internet. Dels för att odla ett större intresse samt att han kan få lyssna på sin, annars väldigt svårhittade, musik.

  Om jag nu missförstått något så kan du iallafall skratta år mig. Ha det gött //Robban

 • Peter

  Skulle verkligen vara toppen om någon skulle kunna skicka en invite till peter_s_544@hotmail.com

 • jag skulle bli såhääääääääääääääääääääääääääääär glad om jag fick vinna en invite!:D:D:D:D
  för att alla som jag frågar om dom kan bjuda in mej säger jämt att dom inte orkar eller inte vill slösa på sina invite’s ååååååh jag vill så gärna ha spotify! jag ääääääälskar musik och jag klarar mej inte utan musik så jag skule jubla av lycka!:D:D

 • Ida

  Hej Sigge.

  Jag följer dina instruktioner och det går bra ända tills jag trycker på ”get free”. Då kommer det upp en ruta där jag behöver fylla i mitt engelska mobilnummer vilket jag förstås inte har något. Har du något tips på hur jag kommer förbi detta hinder på vägen mot ett spotifykonto?

  Hälsningar Ida

 • Ida

  Hej igen. Samma med franska sidan fast jag behöver skriva in ett franskt mobilnummer.. Har du fortfarande invites att dela ut skulle jag bli väldigt glad för en.

  /Ida

 • Alexandra

  Hejsan!
  Jag är intresserad av Spotify så om du har en invite skulle jag bli tacksam:). Har inte kunnat lyssna på musik på 4 månader:/

 • Roban

  För ni som vill ha spotify premium gå till hit

 • johan

  Någon som har en spotifyinvite över

 • Maria

  omg äntligen någon som fortfarande bjuder på invites!! :D snälla snälla jag skulle verkliigen döööööööööööööö av lycka om jag fick en! Har letat som en galning i måånader och känner mig så mobbad när exakt alla jag känner har en konto men inte jag, (låtsats att jag också har, men vet ej hur länge det hålller) vet inte varför jag kanske skäms haha. SNÄLLAAAA MUSIK ÄR MITT LIV, det enda som kan få mig o bli glaad och man kan trösta sig med det! pleeasseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..:(

 • Här har ni en tjänst som fungerar!
  Spotinvite en ny tjänst som samlar de som har invites och de som verkligen vill ha.

  Besök http://www.spotinvite.se och registrera dig för en invite.

 • Emil

  slulle behöva veta något sätt att göra ett account på…
  ja googlar o försöker hitta någon bra hemsida som ändrar proxy men verkar inte gå så bra… , eller bara jag som inte förstår hur man gör riktigt…
  jag har också försökt med programmet Hotspot shield som ändrar IP men det gick inte så värst bra än så länge…
  ska nog också försöka med programmet TOR som faktiskt också ändrar/döljer IPn

  • Sigge

   Emil,
   Du kan sluta leta eftersom Spotify har stängt möjligheten även för de som bor i Frankrike och England att skaffa gratiskonton utan invite. Antagligen behöver de resurserna för nu när de är på gång att starta i USA. Enda sättet att få Spotify är att du får invite från någon eller att du skaffar ett betalkonto. Vill du inte fortsätta betala för ett premiumkonto så övergår premiumkontot därefter till att bli ett gratiskonto med reklam. Måste du ha Spotify så har du råd med 99 kronor för att få ett konto.

 • GRATIS PREMIUM

  http://www.gratispremium.com/?ref=57305

  GRATIS SPOTIFY PREMIUM UTAN REKLAM !!!!

  BARA GÖR UNDERSÖKNINGEN PÅ 2 min :D :D :D

 • Music lover

  Här ska man kunna få gratis Spotify invites. Väl värt ett försök!
  http://www.gratispremium.com/?ref=62771

 • Zhiwar

  Snälla, skulle jag kunna få en invite?
  Tusen tack :)!

 • PE

  Har en voddler invite som jag gärna byter mot en spotify invite, om du har någon kvar.

 • WE

  Hej jag har två voddlerinvites kvar, om du först skickar ett mail till mig på den angivna mailadressen så skickar jag dig en invite o du kan sedan skicka min spotifyinvite till en annan mailadress :D jag behöver en jättemycket :D

 • Gabriel

  skulle gärna vilja ha en spotify invite.

 • Åsa

  Här kan man regga sig gratis och tom få Spotify Premium utan att betala ett öre http://www.gratispremium.com/ Svara på några frågor och värva några vänner och sedan är det klart!

 • Mr. Voddler

  Någon som vill byta voddler invites mot spotify invites?
  Har flera stycken men inte alltför många. Först till kvarn är det som gäller!

  kontaktas via mail. habesh_no1@hotmail.com

 • amanda

  Hej! Skulle vilja ha en spotify-invite för att,

  Jag lyssnar på musik hela dagar långa, då min familj får ont i sina magar så det ångar.
  Jag sjunger så högt så det ekar, då mina familjemedlemmar får avbryta sina dåvarande lekar,
  som läxor, pussel, frampyntande av häxor eller lego,
  men min favoritlåt slår ingen,
  det är faktiskt ”Ego”. (Psst, av Beyonce)
  Snälla, snälla förverkliga detta rim för mig så kanske min favoritlåt blir en visa om dig!

  Till Sigge:) (hoppas hoppas:))

 • Lilly

  http://www.gratispremium.com/?ref=89532 registrera här för gratis spotify! Äntligen något som funkar!

 • Kajsa

  Jag har redan en inloggnign på Spotify, men hur installerar jag det så att jag får det på datan också?

 • Johanna

  Hej! Jag har ett användarnamn och lösenord men inte programmet på min nya dator… Hur får jag programmet så jag kan använda mitt spotify konto???

 • Philip

  Gratis Spotify Premium = ingen reklam + bättre ljud.
  Inte särskilt krångligt heller..

 • Maq

  Jag använder http://zpotify.com funkar lika bra så slipper man leta efter invites och det här fungerar inte längre.

 • andre490

  det är bra med spotify

 • Michael

  Kan byta voddler invites mot spotify invites

 • John

  Det funkar inte för mig kan någon hjälpa mig eller göra det åt mig ?

 • Marc

  Sigge, skulle verkligen uppskatta om du kunde hjälpa mig med att få sporify free.. mitt med 20timmar duger verkligen inte! kan inte hålla påsådär!

  Tack på förhand!

  Marc

 • Danne

  har voddlerinvites i utbyte mot en spotifyinvite

  zampen@hotmail.com

 • Jo

  Voddler är gratis nu, så…

 • Arne

  Skaffa en Spotify invite här: http://spotify.rejected.se/
  Det är bättre att använda sig av en riktig Spotify invite än att skaffa ”Spotify Open”

 • Oyun1

  Thanks for the hints.

 • Nabil

  Hej! Kul att du lagt upp en guide som denna.

  Du är medveten om att du kan börja tjäna pengar på detta inlägg va? Finns nämligen affiliatenätverk som erbjuder provision mot att du får medlemmar att registrera sig hos dem :)

  Besök webmastern.se – han berättade om något liknande idag. Hittills har han tjänat 1500 kronor! Utan något större jobb.

 • My

  hejsvej!
  jag har fixat ett engelskt konto men lyckas inte ändra land till sverige, har du något tips för hur man fixar de?

  får gärna skicka en invite annars..

  thanks!

  • Sigge

   Som det står i inlägget du kommenterar så loggar du in på Spotify.com på ditt konto (Account) och ändrar land till Sverige under Account, Edit profile, finns länst ner på Spotify.com.

 • Fine post. No wonder why Christian Dillstrom gave me a link to this feed, so you must be doing a super job as mobile and social media marketing specialist provides a book mark to you.

 • jag gillar spotify jätte mycket så jag vill lyssna på

 • jag älskar spotify så jag vill börja med det så jag är nervös om spotify och jag vill ha spotify

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>