Nu är spotify gratis utan invite


Nu har Spotify äntligen släppt kravet på att ha en invite för att testa Spotify. Spotify har släppt några nya varianter av abonnemang. Spotify open är ett gratis Spotify konto där du inte behöver en invite men du har reklam och kontot är tidsbegränsat till musiklyssning i 20 timmar per månad. Du har heller inte Radio mode. Lyssnar man inte mycket på musik så kanske det räcker. Lyssnar man mycket på musik och inte vill ha reklam så finns det nya abonnemanget Spotify unlimited för 49 kr per månad. Spotify unlimited har dock begränsningen att du inte kan lyssna på spotify i din mobiltelefon, offline i mobilen eller på datorn och har inte högsta ljudkvalitet som premium, men du slipper reklamen och kan lyssna obegränsat hur mycket du vill. De gamla abonnemangen Spotify premium för 99kr/månad och Spotify free med reklam finns fortfarande kvar, men för Spotify free behöver du fortfarande en invite.

Länkar:

Produktöversikt olika Spotify abonnemang

IDG

Spotify open

Expressen

HD

SydSv

GP

11 comments to Nu är spotify gratis utan invite

 • […] Spotify utan invite; Spotify open | Datorkanalen.se Posted by on 19th May 2010 in gratis spotify, spotify mobile, spotify premium Spotify unlimited har dock begränsningen att du inte kan lyssna på spotify i din mobiltelefon , offline i mobilen eller på datorn och har inte högsta ljudkvalitet som premium, men du slipper reklamen och kan lyssna obegränsat hur mycket … More: Spotify utan invite; Spotify open | Datorkanalen.se […]

 • Vad lång tid det tog innan jag hittade kommenteraknappen, det får ni ta och fixa! Hur som helst så tänkte jag bara säga att jag tycker Spotify varit lite löjliga när de har haft invite. Tycker ni inte? Är det framgångskoncept i marknadsföring eller hade sajten varit ännu större om inte invite funnits?

  • Sigge

   Jag håller med dig men varför har de diskriminerat svenskar när Spotify är från Sverige och det har släppts fritt utan invite i England och Frankrike? Jag har aldrig sett någon förklaring till varför det varit denna ”diskriminering”. Man ha nog gjort bedömningen att man är tillräckligt kända i Sverige och därför prioriterat större viktigare marknader.
   Jag har haft tusentals besökare som via min blogg lärt sig att använda en proxy för att byta ut sin IP adress mot en engelsk eller fransk ip adress för att kunna skaffa Spotify utan invite. Nu funkar det inte längre eftersom man måste ha ett franskt telefonnummer för att få en kod via sms för en invite i Frankrike.

 • Can someone share invite code..

  my email is roope_9952hotmail.com

 • Can someone share invite code..

  sorry my email is roope_995@hotmail.com

 • Maq

  Använd http://zpotify.com som jag ingen invite behövs och ingen tidsbegränsning.

 • tommy borg

  tycker erat utbud av musik är enormt

 • Daniel Jonsson

  Har aldrig varit mycket för Spotify. Jag tankar min musik olagligt/moraliskt lagligt och köper den jag tycker är värd att köpas. Givetvis går jag också på konserterna då det är där man verkligen kan bidra till att ”stödja” artisten/gruppen ifråga. Eftersom det är där de drar in sina pengar, inte via skivor eller mp3.

  Men allvarligt talat? Slipper man inte ens reklamskiten för det dyraste 99kr/månaden abonnemanget!? Sådant kan jag spy på alltså! Multinationella företag som drar in hundratals miljoner i månaden ska samtidigt låta stackars musikälskare att dras med reklam mellan låtarna för att få in vad jag kallar för ”onödiga” pengar. Alltså överdriven vinst. Usch! Nä, är det inte snart dags att ge även musiken, filmen och spelen de kulturrättigheter/skyldigheter som all annan kultur får? Alltså att när det väl släppts så tillhör alla rättigheter allmänheten och samhället. Skattepengar skall bekosta nyskapande utav kultur så att alla skall kunna utföra den. Alla skall ha rätt till all kultur. Det ska inte vara en ekonomisk, politisk eller fråga om var i världen du bor eller är född. Säg att vi skattebetalare betalar en liten summa i månaden för rättigheterna att fritt få ta del utav den när vi vill, som biblioteket ungefär. Hade Mammons makt inte vart så stor så hade kanske Spotify själva kunnat vara den förändringen.. Tyvärr vek de sig för musikproducenternas överpriser, reklamens övermakt och kundernas plånböcker. När till och med människor görs om till produkter bara för att under några få år dra in så mycket pengar som det bara är möjligt till musikbranchen för att därefter kastas i närmsta soptunna så har det enligt mig gått för långt! ”Musiken” tar sakta men säkert död på Musiken!

  (Detta skrev under en lördagkväll med en bira vid sidan om tangentbordet så ta inte allt med största möjliga allvar. Även om jag alltid står för innebörden i det jag skriver) ;)

  Tack för en kanonblogg (återigen)! Den bästa, trevligaste och mest lärorika bloggen på nätet! =)

  Mvh
  /Daniel

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>