Kortkommandon till Adobe Photoshop och Adobe Illustrator


Något som är bra att lära sig om man använder Adobe Photoshop eller Illustrator är tangentbordskommandon, kortkommandon istället för att leta i menyer och klicka. Använder man inte Photoshop dagligen är det lätt att glömma bort tangentbordskommandon, eller om man vill träna in nya kortkommandon är det bra att ha en mall att gå efter. Dessa mallar som jag hittade hos Zerolag tycker jag är trevliga. En lista på kommandon är inte så lätt att komma ihåg utan det är bättre att ha de placerade på de olika tangenterna. Skriv ut och sätt upp under skärmen eller tejpa fast på tangenterna med dubbelhäftande tejp efter att ha laminerat med plast för hållbarhetens skull.

Vill du dock inte hålla på och skriva ut klippa och pyssla finns färdiga klistermärken med kortkommandon att klistra på tangentbordet att köpa t.ex. från Shortcutstickers.com (Recension)

print-friendly version of the Photoshop Cheatsheet
Photoshop CS6 Shortcut CheatSheet - Tags

Photoshop CS6 Cheat Sheet By ZeroLag Hosting

 

Adobe Illustrator CS6 Shortcut CheatSheet

Adobe Illustrator CS6 Cheat Sheet By ZeroLag Hosting

 

1 comment to Kortkommandon till Adobe Photoshop och Adobe Illustrator

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>