iPhone 5 kommer 7:e oktober?


Rykten gör gällande att den nya iPhone 5 som det ryktats länge om kommer börja säljas den 7:e oktober. TiPB var de som först rapporterade ryktet om att iPhone 5 kommer släppas den 7:e oktober. 9TO5 Mac skriver att Apple kommer att börja ta emot förhandsbeställningar på iPhone 5 från slutet av september.

Enligt rykten och formar för silikonskal till nya iPhone5 så kommer den nya mobilen ha en större skärm, större hem knapp och vara tunnare. Ryktena säger också att den nya iPad 3? kommer först till våren nästa år.

Jag tycker att ryktena låter mer trovärdiga än tidigare. Jag tänker dock inte hänga på låset och köpa en iPhone 5. Jag är mer sugen på en iPad, men nu börjar jag tveka lite när Apple håller på och stämmer sina konkurrenter i Android lägret. Tyvärr så har ju inte android kommit med någon surfplatta som kan konkurrera med iPad. Kommer det en surfplatta med Android eller Windows 8 som är mycket billigare än en iPad och funkar lika bra så är det ett lättare val att inte välja en iPad.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>