Billigare och bättre alternativ till Airpods

1. Sony WF-1000XM3

Bästa AirPod alternativet är Sony WF-1000XM3

Sonys nya ANC-öronproppar får med de flesta fördelarna från de fullvuxna brusreducerande hörlurarna i ett sladdlöst miniformat. Totalt sju par proppar i olika storlekar medföljer och sannolikheten att du kommer att hitta en perfekt passande uppsättning för just dina öron är hög. Det största problemet för helt trådlösa öronproppar är den bristfälliga batteritiden, men Sony har nu fördubblat batteritiden för lyssningstiden till sex timmar.

Brusreduceringen i sig är mycket effektiv. Den når inte upp till samma nivå som over ear- hörlurarna men nästintill, vilket är ett mycket bra betyg. Ljudmässigt levererar Sony i som dom brukar och man har lyckats riktigt bra med framförallt basåtergivingen, något som inte är det lättaste i så små hörlurar.

Sony WF-1000XM3

2. Cambridge Audio Melomania 1

Cambridge Audio kanske är bättre känd för hi-fi-elektronik, men dess första satsning på trådlösa hörlurar har varit mycket framgångsrik. Melomania 1s kommer in under priset på Apple AirPods, och även om tekniken inte är lika avancerad, är ljudkvaliteten utmärkt. Inte bara det, du får imponerande nio timmars batteritid per laddning som stiger till 36 med den medföljande bärväskan.

3. Jaybird Vista

JAYBIRD VISTA-SPECIFIKATIONER

Passformen är utmärkt, med SportFit integrerat silikon örontopp och fenor ger både komfort och stabilitet. De är också IPX7 vattentäta och svettbeständiga och till och med krossfast, så de borde kunna motstå en trampning på dom om du råkar tappa en. De arbetar i samklang med den smarta Jaybird-appen som hjälper till med parning, styrning och ljudanpassning så att du kan få öronsnäckorna inställda precis som du vill ha dem. USB-C laddning tillhandahålls, inklusive en fem minuters ”superladdning” som injicerar dem med en timmes batteritid.

Mikrofon: Omriktnings-MEMS på höger öronsnäcka.
Vattenmotstånd: IPX7-klassning
Batteriets livslängd: Sex timmars batteritid för varje öronsnäcka. Laddningsfodralet ger ytterligare 10 timmars batteritid. Fem minuters laddning ger en timmes speltid.
Trådlös anslutning: Bluetooth 5.0 med trådlös JBS1-teknik
Earbud-dimensioner: 15,3 x 20,3 x 17,9 mm och cirka 6 gram

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>