APPLE AIRPODS PRO Recension

Apple AirPods är den mest populära hörluren i världen. AirPods var inte de första trådlösa hörlurarna i världen, men dom kom att dominera bland trådlösa hörlurar pga. sin användarvänlighet och sitt smarta förvaringsfodral som dom laddas i.

Den största förändringen med AirpodsPro är den nya designen med silicon på toppen. Detta är en stor förändring som många kommer gilla eftersom det kommer öka förmågan att stanna kvar i örat vid häftiga rörelser.

Den andra stora förändringen är att nu har AirPodsPro fått aktiv brusreducering.

Det kortare skaftet på Airpods Pro gör att vikten blir centrerad från hörlurarna till örat, och silikontopparnahjälper till att hålla hörlurarna på plats samt även att stänga ute brus och oljud och de ger hörlurarna dessutom ge bättre basåtergivning. 

Negativt: Dyrast AirPods hittils, ingen förbättring av batterilivslängden, fungerar bäst i Apples ekosystem, begränsad livstid på två till tre år.

https://www.apple.com/se/airpods-pro/

Macworld Apple Air Pods test

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>