Adobe Photoshop till iPad är här

Det har gått över ett år sedan Photoshop på iPad officiellt bekräftades av Adobe, men nu har man uppfyllt sitt löfte om att leverera programmet före utgången av 2019.

Som Adobe sade från början är den här ursprungliga versionen av Photoshop för iPad inte en exakt kopia av skrivbordsversionen av Photoshop. Photoshop appen stöder emellertid Apple Pencil för iPad Pro och nyare iPad-modeller, och man kan redigera PSD-filer. Adobe säger att det har fokuserat på funktioner som kommer att dra nytta av touch och Apple Pencil-inmatning i den här första utgåvan, inklusive ”core compositing and retouching tools”, med andra förbättringar, inklusive extra stöd för borstar och masker, samt saker som smart urval, kommer senare.

Precis som skrivbordsversionen av Photoshop, erbjuder Photoshop på iPad fullt PSD-stöd så att arbeta med projekt mellan flera enheter bör inte vara ett problem och nya projekt skapade på Photoshop på iPad sparas automatiskt i Adobe Creative Cloud så att du kan ladda in tillbaka på din dator vid behov.

Som tidigare rapporter från betatestare noterade är inte alla Photoshops funktioner tillgängliga i den aktuella versionen av Photoshop på iPad. Med Adobes egna ord fokuserade det på att föra in ”vanliga uppgifter och arbetsflöden som vi vet kommer att vara användbara för de flesta Photoshop-användare.” Adobe har specifikt inkluderat grundläggande justeringar, penslar, kloning, punktläkning, beskärning, pipett, maskering, lager och en några andra funktioner. Avancerade funktioner, som Select Subject, Refine Edge, canvas rotation och förbättrade penselalternativ kommer att läggas till med tiden när Adobe lär sig ”mer om hur kunder använder Photoshop på en mobil enhet.”

Begin the Journey of Photoshop Reimagined for the iPad

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>