9 Gratis antivirusprogram


1. Ad-Aware Free Antivirus+

Plattform: Windows
Ad-Aware har varit en de facto-standard för anti adware. Nu innehåller det även ett antivirus skydd.

2. AVG Free Anti-Virus

Plattform: Mac OS X, Windows, Android
AVG Free Anti-Virus är ett av de mest väl kända gratis antivirusprogrammen, som har funnits i många år  och har miljontals användare. I likhet med Avast har även gratisversionen flera funktioner utöver själva virusskyddet.

3. Avast Free Antivirus

Plattform: Mac OS X, Windows, Android
Ett av de allra äldsta och bästa av gratis antivirusprogrammen är Avast. Avast finns även till Android med funktioner för att spår och spärra en stulen eller borttappad mobil.

4. Avira Free Antivirus

Plattform: Mac OS X, Windows

Avira är min personliga favorit som alltid skyddat mig. Aviras gratis antivirus finns även i ett paket, som förutom virusskydd även innehåller skydd mot ransomware, och skydd av din privata integritet samt med optimeringsfunktioner för att hjälpa att hålla din dator i trim och rensa bort skräp som gör datorn långsam.

5. Comodo Antivirus

Plattform: Windows, Linux, Mac OS X, 
Comodos gratis antivirus är det enda i listan som även finns för Linux.

6. Chili Security Free Antivirus

Plattform: Windows, Mac OS X, 
Chili Securitys är ett program som arbetar i bakgrunden utan att slöa ner din dator. Förutom skydd mot virus och har det även spamskydd. Det är fritt från annonser.

9. Kaspersky Free Antivirus

Plattform: Windows
Kaspersky är ett av de mest kända säkerhetsföretagen som har en gratisversion antivirusprogram. Det skyddar mot farlig kod, skadliga webbsidor och det din personliga integritet – och utan att slöa ner datorn. Programmet kan även hjälpa dig att trimma och optimera ditt system.

 

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>